The best Side of Dementie thuiszorg

Wiki Article

De kosten voor de geïndiceerde Nachtzorg worden vergoed uit uw zorgverzekering. Er geldt hiervoor geen eigen risico vanuit de Zorgverzekeringswet (wel vanuit de Moist langdurige zorg). Test dit voor de zekerheid even bij uw wijkverpleegkundige.

Moet u na een operatie gewerkt worden in de nacht? Of heeft u ondersteuning nodig bij een toiletbezoek? Zorgeloze nacht

Of wilt u thuis sterven? Onze deskundige medewerkers ondersteunen u graag. Zij leveren de verzorging die u nodig heeft, ook in de nacht.

Als je chronisch of ernstig ziek bent, verandert er veel. We begrijpen dat je ondanks je ziekte een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven wil blijven leiden in je vertrouwde thuissituatie.

Het doel van Zorgmaatje aan Huis is, dat u zo lang mogelijk veilig en op een prettige manier thuis kunt blijven wonen. Heeft u moeite om in de nacht alleen te zijn? Heeft u ’s nachts ondersteuning nodig of heeft u net een ziekenhuisopname gehad?

Wanneer u dan ’s nachts wakker wordt en hulp nodig heeft bij het uit mattress gaan, is ondersteuning immediate beschikbaar. Wanneer er overdag een spouse is die voor u zorgt, kunnen we ons goed voorstellen dat deze ’s nachts ook zijn of haar rust nodig heeft. Schakel ons daarom gerust in, zodat uw companion voldoende rust krijgt.

Heeft u op dit moment een mantelzorger, maar wilt u niet dat deze persoon ’s nachts ook bij u moet blijven? Of dreigt uw huidige mantelzorger overbelast te raken omdat de zorg voor u niet meer te combineren is achieved het eigen leven? Schakel dan Zuster Jansen in voor nachtzorg. Onze zorgverleners weten als geen ander welke zorg ze moeten bieden en nemen deze taak graag more than van uw mantelzorger. Hij of zij kan zich dan weer volledig concentreren op uw gezelschap en kan ‘s nachts bovendien weer rust vinden.

Creatieve maatwerk oplossingen. Het VPT groeit mee achieved uw zorgbehoeften. De wijkverpleegkundige/casemanager dementie bekijkt steeds samen achieved u en/of uw naasten naar welke zorg op welk moment noodzakelijk i

Bij Zuster Jansen kunt u dit zelfs met spoed aanvragen, waarbij er binnen enkele uren al een professionele zorgverlener aanwezig kan zijn.

Zuster Jansen biedt in die gevallen graag professionele hulp: er is dan te allen tijde voldoende toezicht, en de zorgverleners zullen erop read more aansturen dat er zoveel mogelijk rust terugkomt in de nachten. Zowel voor de zorgvrager als voor een eventuele associate.

Van huishoudelijke hulp tot aan palliatieve zorg. Je kunt op mantelaar.nl nog terecht voor informatie more than financiering, tarieven, verzekeraars en onze weblogs. Als je hulp nodig hebt of hulp wilt bieden word je op de aanmeldpagina’s automatisch doorverwezen naar hups.nl. Nachtzorg

Niet alleen op het praktische vlak merken onze cliënten verschillen tussen reguliere en particuliere thuiszorg. Het komt helaas vaak voor dat de reguliere thuiszorg te maken krijgt fulfilled stevige bezuinigingen.

Saar aan Huis ondersteunt u waar mogelijk, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Bent u ‘s nachts liever niet alleen? Heeft u ‘s nachts ondersteuning nodig? Komt u na een ziekenhuisopname thuis en heeft u behoefte aan nachtzorg?

Is deze zorgwoning niet meer nodig, dan kan deze ook weer makkelijk verwijderd worden. Heeft u aanvullende wensen voor uw zorgunit? Dan is het ook mogelijk om een zorgunit op maat te laten maken. Geef uw wensen aan ons door, dan regelen wij de rest!

Report this wiki page